Toonzalen De Verffabriek: Hamme en Wetteren

ONZE TOONZALEN

Verf kopen? De Verffabriek heeft 2 toonzalen, in Hamme en in Wetteren.

DE VERFFABRIEK HAMME

Zwaarveld 34
9220 Hamme (O.Vl.)

Tel. 052 48 08 28
Fax. 052 48 08 58
hamme@deverffabriek.be

Openingsuren:

van MAANDAG tot VRIJDAG van 8u tot 12u en van 13u tot 18u
ZATERDAG van 8u tot 12u

De Verffabriek Hamme is gesitueerd te Hamme, aan de provinciale baan N41, en is snel en makkelijk bereikbaar vanuit Dendermonde, Zele, Lokeren, Sint-Niklaas, Temse en Bornem. Er is een ruime parking voorzien.

DE VERFFABRIEK WETTEREN

Oosterzelesteenweg 113C
9230 Wetteren

Tel. 09 277 44 26
wetteren@deverffabriek.be

Openingsuren:

van DINSDAG tot VRIJDAG van 8u30 tot 12u30 en van 13u tot 17u30
ZATERDAG van 8u30 tot 16u. MAANDAG gesloten.

De Verffabriek Wetteren is gesitueerd te Wetteren, net aan de afrit Wetteren E-40 richting Wetteren-centrum, en is snel en makkelijk bereikbaar vanuit Wetteren, Oosterzele, Melle, Merelbeke en Lede. Er is een ruime parking voorzien.

toonzaal de verffabriek

KOM KIJKEN, KIEZEN en K(L)EUREN

In onze toonzalen vindt u alle nieuwigheden in de wereld van verf. Laat u inspireren door ons uitgebreid assortiment aan verfkleuren en trendkleuren in onze kleurenhoek. Met behulp van kleurkaarten en verfstalen staan wij u graag bij met professioneel kleuradvies én schilderadvies.

Kleuren kiezen om te schilderen is en blijft een complexe taak. Kom je er niet uit! Geen nood wij geven ook kleuradvies aan huis .

kleurenhoek

kleurenhoek

MEER DAN VERF ALLEEN

In onze toonzalen vindt u alle materialen om uw schilderwerken tot een goed einde te brengen. Wij beschikken over een uitgebreid gamma verfrollen, verfkwasten, verfbakjes en verfemmers. Ook alle producten die u nodig heeft voor een goede voorbereiding bieden wij aan. Denk aan afplaktape, afdekfolie, plamuur, schuurpapier, …

Ook behangpapier blijft hip en trendy in combinatie met de juiste verfkleuren. Kom langs en ontdek onze behangcollecties.

winkel verf de verffabriek

winkel verf de verffabriek

winkel verf de verffabriek

winkel verf de verffabriek

winkel verf de verffabriek