KWALITEITSVERF RECHTSTREEKS VAN FABRIKANT NAAR GEBRUIKER: TOONZAAL EN ONLINE SHOP

Tips & advies > Kleuradvies > Kleur bekennen            BEKIJK ONZE INSPIRATIE              BEKIJK ONZE TIPS

KLEUR BEKENNEN

Wit, grijs, zwart, geel, oranje, rood, paars, blauw, turkoois of groen?

Een laagje verf is een uitstekend middel om uw interieur te vernieuwen. Muren en wanden zijn grote oppervlakken waardoor ze de sfeer in uw interieur erg bepalen. Een moeilijke maar belangrijke keuze. Een kleuraccent hier en daar maakt het geheel af.  Het is daarom niet onbelangrijk goed te weten wat kleuren met ons doen.

Wit

Wit is puur, clean en tijdloos. Tevens geven witte tinten een gevoel van ruimte en netheid. Wit brengt evenwicht in uw interieur. Maar let op, want te veel wit werkt dan weer averechts.

Grijs

Grijze tinten roepen weinig emotie op maar kunnen goed met andere kleuren gecombineerd worden. Grijs is tijdloos en leent zich zowel in een eigentijds als klassiek interieur. Het zijn perfecte basiskleuren die prachtig zijn in combinatie met een accentkleur.

Zwart

Zwart staat voor elegantie. Zwart kan een chique maar ook een koele, afstandelijke sfeer scheppen. Gecombineerd met aardetinten geeft het een warmere uitstraling.

Geel

Gele kleuren worden ervaren als positief en levenslustig. Geel stimuleert en bovendien maakt het je blij en optimistisch.

Oranje

Oranje is een krachtige kleur die voor nieuwe energie zorgt.  Maar let op, een teveel aan oranje kan net leiden tot uitputting. Oranje tinten laten zich makkelijk combineren met bruine kleuren.

Rood

Rood is een krachtige verfkleur die veel aandacht trekt. Spring er dus spaarzaam mee om. Het is een kleur die een enorme warmte brengt in een kamer. Er is geen kleur die zoveel contrasten in zich draagt als rood. Rode verfkleuren geven kracht maar een teveel aan rood bezorgt je irritatie.

Paars

Paarse tinten stralen luxe uit, je kan er een kamer een rijkelijke uitstraling mee geven. Het zijn kleuren die relaxerend werken en je tot rust brengen.

Blauw

Blauw zorgt voor rust en ontspanning. Net daarom met uitstek de ideale verfkleur voor een slaapkamer of studeerkamer. Bovendien stimuleert blauw uw inspiratie en intuïtie en kunt u er erg makkelijk mee combineren: kies voor dromerige pasteltinten, levendig turkoois of diepblauw, zoals de kleur van de zee.,

Turkoois

Turkoois is een ontspannende kleur die je heldere gedachten geeft en je intuïtie bevordert. Deze kleur bezorgt je kalmte en ontspanning. Turkoois laat zich goed combineren met donkere of warme kleuren.

Groen

Groen is de kleur van leven, vernieuwing, natuur  en energie. Groen zet aan tot actie. Net daarom perfect in keukenomgeving.

DIRECT KOPEN IN ONZE WEBSHOP?

Bekijk ons uitgebreid assortiment aan topprijzen! We leveren ook aan huis.

NAAR ONZE WEBSHOP

HEB JE EEN PROJECT OM TE VERVEN?

Laat het ons weten, we maken je een vrijblijvende offerte op!

OFFERTE VRAGEN