KWALITEITSVERF RECHTSTREEKS VAN FABRIKANT NAAR GEBRUIKER: TOONZAAL EN ONLINE SHOP

Onze producten > Solventen

SOLVENTEN

2 COMPONENTEN THINNER

Product om 2 componenten verf te verdunnen . Dit verdunningsmiddel wordt toegevoegd wanneer beide componenten reeds gemengd zijn . Lees altijd aandachtig de gebruiksinstructie en pas de juiste hoeveelheden toe . Kan tevens gebruikt worden om het gebruikte materiaal te reinigen.

Veiligheidsfiche 2 componenten thinner

ACETON

Kleurloos oplosmiddel voor oa lijmresten . Aceton kan doffe plekken geven op plastic.

Veiligheidsfiche Aceton

AMMONIAK

Oplosmiddel dat verdund wordt met water en voornamelijk dient als ontvetter. Omwille van de sterke geur, dient men zeker voldoende ventilatie te voorzien bij gebruik hiervan.

Veiligheidsfiche Ammoniak

CELLULOSE KUISTHINNER

Universele reiniger zowel voor materialen als spuitpistolen. Lost verf op en recupereert hard geworden borstels. Is geen ontvetter. Niet gebruiken op kunststof : het lost bepaalde kunststoffen op.

Veiligheidsfiche Cellulose Kuisthinner

CELLULOSE THINNER

Verdunner voor cellulose verven en vernissen .

Veiligheidsfiche Cellulose Thinner

WHITE SPIRIT D60

Kleurloos oplosmiddel voor verf en vernis. Wordt ook gebruikt als verdunner bij bepaalde solvent lakken en het verwijderen van verfresten op de borstels en kwasten . Verdunning en/of reinigingsmiddel voor volgende verven: Pu lak SG/HG, Pu vernis SG/HG, Primer voor hout, Wood decor, Bordverf.

Veiligheidsfiche White Spirit D60

XYLENE (D4005)

Verdunner te gebruiken bij Industrie lakken wanneer deze vb gespoten moet worden (vlugge verdamping) Ook een goede reiniger van materialen gebruikt bij industriële lakken (oa spuitpistool). (GEEN goede ontvetter)
Verdunning en/of reinigingsmiddel voor volgende verven: Zinkfosfaat, Industrielak

Veiligheidsfiche Xylene

WASBENZINE

Wasbenzine is een reinigingsmiddel, hiermee kan je perfect oppervlakken ontvetten. ( geeft soms doffe plekken op kunststof). Kan ook dienen om lijmresten te verwijderen. Op een vod aanbrengen en goed wrijven over het te ontvetten oppervlak. Dit oplosmiddel vervliegt op het materiaal na enkele minuten. Let op: hang je vod nadien open om brandgevaar te vermijden.

Veiligheidsfiche Wasbenzine

DIRECT KOPEN IN ONZE WEBSHOP?

Bekijk ons uitgebreid assortiment solventen aan topprijzen! We leveren ook aan huis.

SOLVENTEN IN ONZE WEBSHOP

HEB JE EEN PROJECT OM TE VERVEN?

Laat het ons weten, we maken je een vrijblijvende offerte op!

OFFERTE VRAGEN