Industriële coatings

Industriële coatings zijn ontworpen voor (grootschalige) toepassingen op metaal constructies, pijpleidingen, vloeren, muren, wegen enz. Afhankelijk van de toepassing kan er gekozen worden voor solvent-of watergedragen verven, sneldrogende lakken en primers, 2K PU of 2K Epoxy systemen. De kwaliteit van onze producten, de mogelijkheid ‘op maat’ te produceren en de snelheid van leveren, zorgen ervoor dat De Verffabriek een betrouwbare partner is voor industriële klanten , wat hun activiteit ook is .

Metaalverven

Door onze jarenlange ervaring als verfproducent hebben wij de ideale sneldrogende zinkfosfaatprimer ontwikkeld om zowel metaal als non ferro metaal in één laag perfect te beschermen tegen roest. Werk af met onze sneldrogende 1-component spuitlak , industrielak, en kies voor een satijnglanzende of hoogglanzende afwerking . Voor een meer krasvaste en stootbestendige bescherming in een agressievere omgeving zijn onze 2-componenten primer en 2-componenten lak de geschikte producten. Ook voor hittebestendige lakken of brandwerende  coatings kan u bij De Verffabriek terecht.

Gebouwverven

Muurverven bouw/renovatie

De verfsystemen voor wanden en plafonds bij De Verffabriek bieden een oplossing voor vele projecten . Latex Industrie is een makkelijk spuitbare, goed dekkende, matte verf voor binnenmuren en plafonds. Uiteraard kunnen onze standaard muurverven  ook ingezet worden voor grotere projecten . Neem hiervoor contact met ons op.

Vloerverven

Vloerverven

Sommige industriële vloeren hebben het hard te verduren: oliën, vetten, chemische producten etc. Epoxy vloerverven  of  2-componenten vloerlakken bieden de ideale oplossing hiervoor. In minder agressieve omgevingen is onze 1-component vloerlak een makkelijk aan te brengen product. Verkrijgbaar in alle kleuren en aan te brengen met rol of spuitapparatuur.

Speciale coatings

Grondmarkeringen voor parkings, aanduidingen van rijrichtingen of andere signalisatie nodig? Bij De Verffabriek hebben we water- of solventgedragen  wegenverf  om aan te brengen met rol, spuitapparatuur of in spuitbussen. Nieuw in ons gamma is  de lichtgevende markeringscoating van GlowVision die over een witte onderlaag wordt gespoten en die niet alleen reflecteert, maar ook 12u zichtbaar blijft in het donker zonder extra verlichting. Vluchtroutes en markeringen in ondergrondse parkings, donkere fabriekshallen of traphallen vallen meteen op .